Wil jij een lange korte broek heren?

Natuurlijk ken je onze Timeless Chino voor lange mannen. Wil jij dezelfde broek kunnen dragen in de zomer maar dan als korte versie? Wij zijn achter de schermen druk bezig om deze must-have voor lange mannen te ontwikkelen. Ook zo klaar met korte broeken die voelen als hotpants? Of korte broeken die véél te breed zijn? Help ons de ideale chino korte broek voor heren ontwikkelen! Laat ons weten welke kleuren, pasvorm en andere details jij graag terugziet in de chino shorts en we houden je op de hoogte van de launch van onze chino shorts voor lange mannen.

Landingspagina formulier

JOUW VOORDELEN

AFFORDABLE LUXURY VOOR LANGE MANNEN

ALLEEN LENGTEMATEN

Timeless classics in lengtes 34, 36 en 38.

DUURZAME MATERIALEN

Door gebruik van super zacht organisch katoen.

ALTIJD DEZELFDE COLLECTIE

Het hele jaar door verzekerd van jouw favoriete broek.

KLANTREVIEWS

LEES DE ERVARINGEN VAN ANDERE LANGE MANNEN

[jgm-featured-carousel]

Ontdek de lange korte broek voor heren

Als lange man is het vinden van de perfecte broek al een uitdaging. Laat staan het vinden van een korte broek die er bij jouw lange benen top uit ziet! Is het je wel eens opgevallen dat je bij lange broeken keuze hebt tussen verschillende lengtematen, maar dat dit bij korte broeken vrijwel nooit voorkomt? Wij van TALL TAILORS helpen je hiermee. Achter de schermen zijn wij druk bezig met het ontwikkelen van de perfecte korte broek voor lange benen. Een korte chino broek met dezelfde stijl en hetzelfde materiaal als onze Timeless Chino. Vertel ons wat jij graag zou willen zien in de voor jou perfecte korte broek. Laat ons ook weten welke kleuren jij graag wilt zien!

Tall Tailors exclusief voor lange mannen

TallTailors maakt duurzame, timeless classics voor lange mannen. Ze inspireren je jouw eigen stijl te ontdekken, want ze zijn eindeloos te combineren. Casual op vakantie, of chic met een jasje naar een bruiloft. We zetten ons in om duurzame kleding met een luxe feel te maken voor lange mannen. Je vindt jouw favoriete pieces keer op keer bij ons terug dankzij onze seizoensloze vaste collectie.