Tot op de dag van vandaag is er nog steeds te weinig aanbod in broeken voor lange mannen. Laat staan het vinden van een extra lange trainingsbroek. TALL TAILORS is opgericht om daar verandering in te brengen. In 2021 zijn wij begonnen met het aanbieden van de Classic Sweatpants; de ideale trainingsbroek voor lange mannen. Begin 2023 is de Meranti Chino aan de collectie toegevoegd; een klassieke chino met een moderne slim fit pasvorm. TALL TAILORS is: broeken voor lange mannen. Wij laten onze extra lange trainingsbroek maken van 100% biologisch katoen.

ALLEEN LENGTEMATEN

Timeless classics in lengtes 34, 36 en 38.

DUURZAME MATERIALEN

Door gebruik van super zacht organisch katoen.

ALTIJD DEZELFDE COLLECTIE

Het hele jaar door verzekerd van jouw favoriete broek.

Waarom TALL TAILORS?

TALL TAILORS is ontstaan vanuit een eigen behoefte van founder Machiel. Met een lichaamslengte van 2.03m weet hij als geen ander hoe frustrerend kleding kopen kan zijn als je lang bent. Vanuit die frustratie is TALL TAILORS opgericht om lange mannen, en in de toekomst vrouwen, voorzien van kwalitatief hoogwaardige broeken. Waar de bekende grote merken met hun collectie broeken stoppen bij lengtemaat 34 beginnen wij daar pas. De Classic Sweatpants is de ideale extra lange trainingsbroek.

Extra lange trainingsbroek met biologisch katoen

Door gebruik te maken van biologisch katoen verminderen wij de impact die we als kleding maken op het milieu. De kledingindustrie is de nummer twee op de lijst met meest vervuilende industrieën en wij willen er alles aan doen om die impact zo klein mogelijk te maken en te houden. Wij kiezen ervoor om specifiek GOTS (Global Organic Textile Standard) gecertificeerd katoen te gebruiken, wat ons garandeert dat het katoen verbouwd is onder natuurlijke omstandigheden en zonder het gebruik van bijvoorbeeld schadelijke chemicaliën. Katoen is daarnaast berucht om zijn hoge waterverbruik tijdens de teelt.

Bij biologisch katoen wordt dit gehaald door gebruik te maken van natuurlijke beregening. Door het gebruik van dit biologische katoen en het toepassen van een geborstelde binnenkant voelt onze extra lange trainingsbroek voor lange mannen uitermate zacht aan. Ook ideaal te gebruiken als vrijetijdsbroek!

€10 KORTING OP JE EERSTE AANKOOP

Meer dan 2.500 lange mannen gingen je voor

Nieuwsbrief

"*" geeft vereiste velden aan

Door je in te schrijven ga je akkoord met het privacybeleid

Gratis verzending en retour

Wij staan voor kwaliteit. De broeken worden met een zo klein mogelijke marge op de maatvoering geproduceerd waardoor elke broek van dezelfde maat nagenoeg dezelfde fit heeft. Het is en blijft allemaal mensen werk, waardoor afwijkingen echter toch kunnen ontstaan. Indien jouw bestelling niet bevalt, om wat voor reden dan ook, dan kun jij je broek kosteloos retourneren. Dit geldt momenteel alleen voor bestellingen vanuit Nederland, België en Duitsland. Naar deze landen bieden we ook gratis verzending aan. Binnen Europa hanteren we een minimaal orderbedrag van €125 voor gratis verzending en wereldwijd is dat €175. In de regel geldt dat bestelling die geplaatst zijn voor 15:00 uur dezelfde dag worden verzonden.

Koop nu jouw extra lange trainingsbroek

Een extra lange trainingsbroek van The Organic Fit is de ideale broek om in te joggen, naar de gym te gaan of gewoon lekker als vrijetijdsbroek te dragen. Door de slim-fit pasvorm én het ademende vermogen van biologische katoen is je broek multi-inzetbaar, wat je ook kiest: een Organic Fit zit heerlijk. Door jou de keuze te geven in benodigde breedte- en lengtemaat ben jij altijd verzekerd van een goed passende broek voor lange mannen. Eindelijk kun jij als lange man genieten van een joggingbroek met extra lengte. Geen koude enkels meer en al helemaal geen véél te wijde joggingbroeken. De Hyperion Sweatpants is de ideale extra lange trainingsbroek voor slanke en lange mannen.